Ομάδα Ασάντε Έκδοση άδειας οδήγησης κατηγορίας Β Τα ΜΜΕ πρέπει να σέβονται την ιδιωτική ζωή των παιδιών που ζουν σε ιδρύματα Συνηγόρος του Παιδιού ο Λόγος στους Νέους - Ιρίνα Ποτιτσάρι ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ακούει κανείς...; ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ CVR GREECE Think Differently Συνέντευξη στο ισπανικό κρατικό κανάλι Canalsur από τα παιδιά του ραδιοφωνικού μας σταθμού. Fight Hate Crime Now
Οδηγός νέων
[26-02-2012]
Τί είναι το Κέντρο Νέων
Πρόκειται για ένα νεοσύστατο & πολλά υποσχόμενο χώρο του ΕΦΜ. Ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Φεβρουάριο του 2011, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ενδυνάμωση Νέων με Μεταναστευτική Καταγωγή».
 
 
[25-09-2013]
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πολιτεία πρέπει να στείλει σαφές μήνυμα ενάντια στη ρατσιστική βία


Ενδυνάμωση
[16-03-2012]
Τα ΜΜΕ πρέπει να σέβονται την ιδιωτική ζωή των παιδιών που ζουν σε ιδρύματα

Ο Συνήγορος του Παιδιού διαπιστώνει ότι τα ΜΜΕ συχνά παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή των παιδιών που μένουν σε ιδρύματα ή άλλα πλαίσια φιλοξενίας και φροντίδας.
 
Ανακοινώσεις
[29-09-2014]
Think Differently
Since the mixed composition of our broadcasting team (youth of both Greek and immigrant background), we will attempt through a weekly two-hour show, to highlight issues that concern young people in the Greek society.
[15-11-2013]
Tιμητική διάκριση από το ΕΝΑR FOUNDATION για το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.
Το Ίδρυμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Ρατσισμού & της Ξενοφοβίας (ENAR Foundation),στο πλαίσιο των ετησίων βραβείων που απονέμει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τίμησε στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο Παρίσι, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, για το έργο που επιτελεί στην προστασία των δικαιωμάτων των μεταναστών, αλλά και για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια εδραίωσης μιας Ανοιχτής κοινωνίας, αλληλέγγυας & ισότιμης προς όλους.

http://http://www.enarfoundation.eu/ef-awards/article/enar-foundation-awards-2013
 
 
 
Donate
 
Newsletter
Δείτε τα newsletter
 
 
Είσοδος μέλους
 
Εγγραφή νέου μέλους
 
περισσότερα
 
 
e-τόποι του Ε.Φ.Μ.

www.migrant.gr

Περιοδικό Μέτοικος

www.flickr.com

 
Social media
 
 
 
Χορηγοί
Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσα από την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ   
 
site created and hosted by